Η περιοχή των Τζουμέρκων προσφέρει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να επιλέξει μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων. Κάντε την παραμονή σας εδώ αξέχαστη, αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το χρόνο σας.

Το Ξενοδοχείο Αιθέρες Τζουμέρκων μπορεί να αναλάβει για εσάς την επικοινωνία με εξειδικευμένο προσωπικό που οργανώνει δραστηριότητες όπως πεζοπορία, αναρίχιση, rafting-kayak, τοξοβολία, ιππασία κ.α. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για δραστηριότητες όπως:

Πεζοπορία - Ποδηλασία

Στα Τζουμέρκα υπάρχουν πολλά χαρτογραφημένα μονοπάτια για πεζοπορία με ειδικές σημάνσεις, τόσο για έμπειρους όσο και για αρχάριους πεζοπόρους. Η περιοχή προσφέρεται για ορεινή ποδηλασία, οδήγηση με 4Χ4 και μοτοσυκλέτες on-off, σχεδόν όλες τις εποχές του χρόνου αλλά ειδικότερα άνοιξη, καλοκαίρι και φθινόπωρο.

Ξενοδοχείο Αιθέρες Τζουμέρκων
Ξενοδοχείο Αιθέρες Τζουμέρκων

Αναρρίχηση

Το ανάγλυφό της περιοχής προσφέρει μια πλειάδα μονοπατιών και δασικών δρόμων, στους οποίους μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης το αγαπημένο του extreme sport, σε όλες τις κλίσεις και σε όλα τα εδάφη. Μια από τις πιο εντυπωσιακές δραστηριότητες στο βουνό είναι σίγουρα η αναρρίχηση και η καταρρίχηση (rappel). Το ορεινό συγκρότημα των Τζουμέρκων με την ιδιαίτερη ομορφιά τους δημιουργούν τέλειες συνθήκες για αναρρίχηση κάθε εποχή του χρόνου.

Ξενοδοχείο Αιθέρες Τζουμέρκων

Rafting - Kayak

Ο Άραχθος ποταμός είναι ένα από τα ιδανικότερα ποτάμια για rafting και δροσερές βουτιές. Η τοποθεσία αποτελείται από στενά φαράγγια, κατακόρυφες πλαγιές, καταρράκτες τα οποία ενδείκνυνται για rafting – kayak τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους. Οι πιο έμπειροι έχουν τη δυνατότητα να δοκιμαστούν και σε πιο δύσκολα κατεβάσματα όπως ο Καλαρρύτικος, που είναι ένας από τους παραπόταμους του Αράχθου.

Ξενοδοχείο Αιθέρες Τζουμέρκων
Ξενοδοχείο Αιθέρες Τζουμέρκων
Ξενοδοχείο Αιθέρες Τζουμέρκων
Καταρράκτης, Άρτα, Ελλάδα
Τηλ.: +30 26850 51518